استخدام نمونه گیر در آزمایشگاه ها و بیمارستان ها :
نمونه گیر، شخصی می باشد که در بیمارستان ها و به خصوص آزمایشگاه ها وظایف مهمی را بر عهده دارد. استخدام نمونه گیر در بیمارستان ها و آزمایشگاه ها امکان پذیر است. افرادی که به نمونه گیری مشغول هستند، علاقه زیادی به این شغل داشته اند. نمونه گیر در آزمایشگاه ها و همچنین بیمارستان ها وظیفه حیاتی را بر عهده دارد و باید در انجام فعالیت های خود دقت نظر بالایی به خرج دهد. در این مقاله به مباحث و مطالب مختلفی چون معرفی رشته علوم آزمایشگاهی، نحوه استخدام نمونه گیر، شرح وظایف نمونه گیر و …. پرداخته شده است.
رشته علوم آزمایشگاهی و نمونه گیری :
در اینجا به معرفی رشته علوم آزمایشگاهی پرداخته ایم. این رشته پر طرفدار یکی از زیر شاخه های رشته پزشکی می باشد. قبولی در این رشته خیلی راحت نیست. دانش آموزانی که رشته علوم تجربی را به عنوان رشته تحصیلی در دوران مدرسه انتخاب کرده اند می توانند برای رشته دانشگاهی علوم آزمایشگاهی اقدام کنند. لازم به ذکر می باشد که قبولی در رشته علوم آزمایشگاهی مانند سایر رشته های دانشگاهی، شرایط منحصر به فردی خواهد داشت. برای قبولی در این رشته باید رتبه قابل قبول جهت پذیرش در این رشته را از طریق کنکور کسب کنید. ناگفته نماند که برای موفقیت در این رشته باید به این رشته و همچنین محیط کاری آن علاقه مند باشید.
استخدام نمونه گیر و وظایف آن :
یکی دیگر از مطالب و یا مباحثی که در این مقاله به آن اشاره شده است، شرح وظایف نمونه گیر می باشد. یکی از اساسی ترین وظایف نمونه گیر در آزمایشگاه ها و بیمارستان ها، نمونه گیری از افراد بیمار خواهد بود. از دیگر وظایف نمونه گیر می توان به موارد زیر اشاره کرد :
۱. آماده سازی و یا مهیا کردن تجهیزات و لوازم مورد نیاز جهت نمونه گیری، یکی از وظایف نمونه گیر ها به حساب می آید.
۲. پاسخ گویی به سوال های مراجعین در مورد نمونه گیری و همچنین راهنمایی آن ها جهت نمونه گیری سرپایی
۳. تطبیق دادن نمونه های گرفته شده با نوع آزمایش و همچنین بررسی اندازه نمونه های گرفته شده متناسب با نوع آزمایش
۴. آماده سازی لیبل های ،در حقیقت یکی از وظایف نمونه گیر آزمایشگاه ها تکمیل کردن اطلاعات لازم روی لیبل ها مانند نام بیمار، نوع آزمایش و …. می باشد.
۵. بعد از نمونه گیری و همچنین خون گیری از فرد بیمار، ممکن است فرد دچار مشکل شود. یکی از وظایف فرد نمونه گیر تغییر پوزیشن و دادن پوزیشن مناسب به فرد مورد نظر، جهت رفع مشکل ایجاد شده می باشد.
۶. کمک به سایر بخش های دیگر آزمایشگاه و یا بیمارستان در صورت نیاز، از دیگر وظایف فرد نمونه گیر به حساب می آید.
۷. آماده سازی نمونه های گرفته شده از فرد بیمار یکی دیگر از وظیفه های فرد نمونه گیر به حساب می آید. آماده سازی نمونه های گرفته شده جهت بررسی پزشک و کوتاه شدن فرایند رسیدن به نوع بیماری انجام می شود.
استخدام نمونه گیر و سوال های ایجاد شده پیرامون آن :
در اینجا قصد داریم به بررسی سوال های ایجاد شده پیرامون استخدام نمونه گیر بپردازیم. برای استخدام نمونه گیر باید چه کار هایی انجام داد ؟، استخدام نمونه گیر با چه مدرکی انجام می شود ؟ ، استخدام نمونه گیر در کدام یک از استان های کشور انجام می شود ؟ ، استخدام نمونه گیر در مرکز معتبر صورت می گیرد ؟ و ….. از نمونه های سوال هایی می باشد که برای فارغ التحصیلان رشته علوم آزمایشگاهی پیش آمده است. در ادامه به پاسخ برخی از این سوال ها پرداخته ایم.
استخدام نمونه گیر با چه مدرکی انجام می شود ؟
استخدام نمونه گیر با مدرک کارشناسی و کاردانی امکان پذیر می باشد. در حقیقت فارغ التحصیلان رشته علوم آزمایشگاهی که در مقطع کاردانی و کارشناسی تحصیل کرده اند می توانند برای استخدام در مراکز درمانی و همچنین بیمارستان ها و آزمایشگاه ها اقدام کنند.
استخدام نمونه گیر با استفاده از سایت معتبر :
مرکز پاتو، بیان کننده نیازمندی های جامعه در زمینه پزشکی است. این مرکز یکی از مراکز بسیار معتبر می باشد که آینده شغلی فارغ التحصیلان در رشته پزشکی و زیر شاخه های پزشکی را تضمین می کند. افرادی که به آینده شغلی خود اهمیت می دهند می توانند به سایت پاتو، صفحه اینستاگرام، یوتیوب و …. مراجعه کنند و نیازمندی های بیان شده را مورد بررسی قرار دهند.