جهت ثبت نام و مشاوره به سایت یا اینستاگرام بیولوژیسم مراجعه فرمایید
دوره زیست شناسی سلولی برای چه کسانی طراحی شده است؟
دورهی جامع زیستشناسی سلولی بیولوژیسم طوری طراحی شده که نیازهای گروههای مختلفی از دانشجوها را براورده میکند و برای افراد زیر، بهترین گزینه است:
۱. دانشجوهای ارشد و دکترا: دانشجویان ارشد و دکترایی که برای شروع فعالیت خود به اطلاعات این درس نیاز دارند.
۲. کنکوریها: افراد متقاضی کنکور وزارت علوم یا بهداشت که میخواهند مباحث این درس را عمیقاً یاد بگیرند.
۳. دانشجوهای کارشناسی: دانشجویان کارشناسی که میخواهند در این حوزه اطلاعاتی فراتر از سطح دانشگاه کسب کنند اما وقت یا توان خواندن کتابهای رفرنس ثقیل را ندارند.
۴. المپیادیها: افراد متقاضی شرکت در المپیادهای دانشآموزی و دانشجویی
منابع تدریس دوره زیست شناسی سلولی چیست؟
منابع این دوره همان منابع تدریس در دانشگاه هاست. از کتابهایی مانند زیستشناسی سلولی و مولکولی آلبرتس و لودیش بیشترین استفاده به عمل آمده است.
تفاوت دوره زیست شناسی سلولی با تدریس دانشگاه چیست؟
در این دوره مباحث به صورت کاملاً جامع و توسط یک استاد باسواد و باتجربه تدریس شدهاند. مباحث این دوره میتواند نیازهای دانشجویان گرایشهای مختلف تا مقطع دکتری را تأمین کند.
استاد دوره زیست شناسی سلولی کیست؟
دکتر یوسف سفیدی هریس، دانشجوی دکتری زیستشناسی سلولی و مولکولی از دانشگاه شیراز، از محققین جوان و فعال هستند که فعالیتهای زیادی در زمینه آموزش و پژوهش داشتهاند. وی دوره کارشناسی خود را در دانشگاه اصفهان و در رشته میکروبیولوژی به اتمام رساند. سپس در دانشگاه آزاد زنجان، تحصیلات خود را در مقطع کارشناسی ارشد پیگیری کرد و در حال حاضر در حال دفاع از رساله دکتری خود در دانشگاه شیراز و در رشته علوم سلولی و مولکولی است.
از دستاوردهای وی تألیف بیش از ۲۰ مقاله ISI و کنفرانسی به زبانهای فارسی و انگلیسی است.
دکتر سفیدی تا به حال بیش از ۱۰ کارگاه و دوره در زمینههای مختلف برگزار کرده است.
دوره زیست شناسی سلولی سرتیفیکیت داره ؟
بله، این دوره از طرف کمپانی CellMedEx فرانسه مورد تأیید است و گواهیهای دوره توسط این شرکت فرانسوی آماده میشود. CellMedEx یک شرکت بیوتکنولوژی زیرمجموعه مؤسسه تحقیقات پزشکی فرانسه است. این شرکت هم در حوزه تولید محصولات بیوتک فعالیت دارد و هم در زمینه آموزش. گواهی این دوره میتواند به شما کمک زیادی در زمینه بهبود وضعیت رزومهتان کند.
دوره زیست شناسی سلولی دارای پشتیبانی است؟
بله، شما در طول دوره و حتی بعد از اتمام دوره میتوانید از پشتیبانی علمی دکتر سفیدی بهرهمند شوید. تمام سؤالاتتان را میتوانید ازایشان در گروه واتسپی که تشکیل میشود بپرسید. همچنین در صورت نیاز کلاسهای تکمیلی آنلاین نیز برای شما دانشجویان تشکیل خواهد شد تا هیچ ابهامی برای شما باقی نماند.
محتوای دوره زیست شناسی سلولی چطور به دستمون میرسه ؟
ویدیوهای دوره قبلاً توسط دکتر سفیدی آماده شده است و بعد از ثبت نام، در هر هفته ۴ ساعت از محتوای دوره را دریافت میکنید تا در طول هفته بتوانید آموزشها را دریافت و مطالعه کنید و بتوانید سؤالاتتان را بپرسید. پس از اتمام دوره، در صورت نیاز جلسات رفع اشکال به صورت آنلاین برگزار خواهد شد.
من فقط یک موضوع خاص رو میخوام دریافت کنم. آیا میتونم با هزینه کمتر این کار رو انجام بدم؟
بله، محتوای این دوره به صورت فصل فصل و در قالبت مینی دورههایی آماده شده که شما میتوانید آنها را با هزینهای بسیار کمتر خریداری کنید. البته در صورت تمایل به دریافت سرتیفیکیت و پشتیبانی علمی الزاماً باید در دورههای جامع ثبت نام کنید.
روشهای مطالعه سلول
گاهی در مطالعات آزمایشگاهی، ضرورت دارد از روشهای مناسبی برای جدا کردن زیربخشهای یک سلول مانند یک اندامک استفاده شود. پس از مطالعه این فصل، با روشهایی که در زیستشناسی سلولی برای مطالعه ساختار یک سلول و قسمتهای تشکیل دهنده آن به کار میروند، آشنا خواهید شد. بخش اعظم این روشها و کلیات آنها در این فصل تشریح شده است. رئوس مطالب این فصل عبارتند از :
میکروسکوپ نوری و انواع آن
میکروسکوپ الکترونی و انواع آن
سانتریفیوژ
کشت بافت
ویروسها به عنوان ابزارهای مطالعه سلولی
غشاهای زیستی
غشاهای زیستی یکی از مهمترین مباحث در زیستشناسی سلولی است که درک کامل آن، پیشنیاز بسیاری دیگر از مباحث مهم در زیستشناسی سلولی مانند ترافیک سلولی، متابولیسم، پیامرسانی سلولی، تقسیم سلولی، مرگ برنامهریزی شده سلولی، سرطان، و … است. همچنین این مبحث از مباحث مهم در آزمونهایی مانند آزمون کارشناسی ارشد، دکتری و استخدامی میباشد. پس از مطالعه این فصل، با مباحث ضروری در زمینه غشاهای زیستی آشنا خواهید شد. رئوس مطالب این فصل عبارتند از:
ساختار غشای دو لایه فسفولیپیدی
ترکیب شیمیایی غشاهای زیستی
انواع پروتئینهای مستقر در غشاهای زیستی
بیوسنتز لیپیدهای غشایی
اسکلت سلولی
اسکلت سلولی یکی از مهمترین مباحث در زمینه زیستشناسی سلولی است که درک کامل آن منجربه تسهیل درک مباحث دیگری مانند حرکت سلولی، تقسیم سلولی و ترافیک مواد در داخل سلول میشود. در آزمونهایی مانند کارشناسی ارشد، دکتری و استخدامی هم سؤالات متعددی از این مبحث در سالهای دور و نزدیک مطرح شده است. همچنین درک اسکلت سلولی و دینامیک آن میتواند به توسعه داروهای جدید علیه بیماریهایی مانند سرطان نیز کمک کند. پس از مطالعه این مبحث، به جنبههای ضروری اسکلت سلولی و دینامیک آن تسلط پیدا خواهید کرد. رئوس مطالب این فصل عبارتند از :
بخشهای تشکیل دهنده اسکلت سلولی
میکروفیلامنتها و دینامیک آنها
میکروتوبولها و دینامیک آنها
فیلامنتهای حدواسط و دینامیک آنها
مکانیسم انقباض عضلات
پروتئینهای همراه با اسکلت سلولی و عملکرد آنها
شبکه اندوپلاسمی
شبکه اندوپلاسمی یکی از مهمترین جنبههای زیستشناسی سلولی در سلولهای یوکاریوتی است که درک صحیح آن برای درک مباحثی مانند سنتز پروتئین در سلولهای یوکاریوتی و ترافیک درون سلولی پروتئینها ضروری است. همچنین این مبحث یکی از مباحثی است که سؤالاتی از آن در آزمونهای کارشناسی ارشد، دکتری و استخدامی مطرح شده است. پس از مطالعه این فصل، درکی کامل از ساختار و کارکرد شبکه اندوپلاسمی به دست خواهید آورد. رئوس مطالب این فصل عبارتند از:
ساختار شبکه اندوپلاسمی
شبکه اندوپلاسمی صاف و کارکرد آن
شبکه اندوپلاسمی خشن و کارکرد آن
آنزیمهای مهم شبکه اندوپلاسمی
سنتز لیپیدها در شبکه اندوپلاسمی صاف
ترافیک پروتئینها در شبکه اندوپلاسمی
گلیکوزیلاسیون پروتئینها در شبکه اندوپلاسمی
دستگاه گلژی
دستگاه یکی از مباحث مهم در زیستشناسی سلولی سلولهای یوکاریوتی است که درک آن، پیشنیازی برای مباحثی مانند ترافیک درون سلولی پروتئینها میباشد. از طرف دیگر، این مبحث از مباحث پرتکرار برای طرح سؤالات در آزمونهای کارشناسی ارشد، دکتری و استخدامی است. پس از مطالعه این فصل، درک جامعی از ساختار و دستگاه گلژی در سلولهای یوکاریوتی به دست خواهید آورد. رئوس مطالب این فصل عبارتند از:
ساختار و عملکرد دستگاه گلژی
تغییرات پساترجمهای پروتئینها در دستگاه گلژی
مسیرهای مختلف ترافیک واکوئلی پروتئینها در دستگاه گلژی
لیزوزومها
لیزوزومها یکی از اجزای مهم انواع سلولهای یوکاریوتی هستند که درک ساختار و عملکرد آنها برای مباحثی مانند گوارش درون سلولی انواع بیومولکولها، بازگردش درون سلولی پروتئینها، انواعی از بیماریهای ژنتیکی درگیرکننده لیزوزومها، و … ضروری است. از طرف دیگر، همواره در آزمونهای کارشناسی ارشد، دکتری و استخدامی نیز سؤالاتی از این مبحث مطرح شده است. پس از مطالعه این فصل، درک کاملی از ساختار و عملکرد لیزوزومها به دست خواهید آورد. رئوس مطالب این فصل عبارتند از:
مراحل تشکیل و عملکرد لیزوزومها
نقش لیزوزومها در بازگردش درون سلولی پروتئینها
آنزیمهای مهم لیزوزومی و عملکرد آنها
بیماریهای ژنتیکی مرتبط با لیزوزومها
میتوکندری
میتوکندری یکی از مهمترین بخشهای یک سلول یوکاریوتی است که درک صحیح ساختار و عملکرد آن برای فهم مباحثی مانند انرژتیک سلولی و آپوپتوز، ضروری است. همچنین از آنجا که برخی پروتئینهای این اندامک در فرایند مرگ برنامهریزی شده سلولی دخالت دارند، درک ساختار و عملکرد آن میتواند در حوزههایی مانند مطالعات سرطان نیز مفید باشد. در آزمونهای کارشناسی ارشد، دکتری و استخدامی نیز همواره سؤالاتی از این مبحث مطرح شده است. پس از مطالعه این فصل، تسلط کافی بر ساختار و عملکرد میتوکندری پیدا خواهید کرد. رئوس مطالب این فصل عبارتند از:
ساختار و عملکرد غشای خارجی میتوکندری
ساختار و عملکرد غشای داخلی میتوکندری
چرخه کربس
ترافیک مواد در میتوکندری
ساختار و عملکرد زنجیره انتقال الکترون
ژنوم میتوکندریایی
پدیده وراثت مادری
چرخه سلولی
چرخه سلولی یکی از مهمترین مباحث در زیستشناسی سلولهای یوکاریوتی است که درک آن، پیشنیاز مباحثی مانند تکوین و سرطان است. در آزمونهای کارشناسی ارشد، دکتری و استخدامی نیز همواره سؤالاتی از این مبحث مطرح شده است. پس از مطالاعه این فصل، به طور کامل با مراحل مختلف چرخه سلولی و تنظیم این مراحل و آشنا خواهید شد. رئوس مطالب این فصل عبارتند از:
مروری کلی بر چرخه سلولی و تنظیم آن
ارگانیسمهای مدل مورد استفاده در مطالعات چرخه سلولی
مراحل چرخه سلولی
تنظیم و پایش چرخه سلولی
نکات تکمیلی
سرفصلهای این دوره مناسب داوطلبان کنکورهای ارشد وزارت علوم و بهداشت میباشد.
پس از گذراندن دوره شما میتوانید گواهی معتبر از طرف کمپانی CellMedEx فرانسه دریافت کنید.
این دوره دارای پشتیبانی آنلاین است
این دوره هیچ پیش نیازی ندارد.